2016-03-17 00:15:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Este váratlan vendége érkezhet!

Napi horoszkóp március 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Rák jegyében áll. Annyi feladata van, hogy azt sem tudja, hová kapjon, de a nap folyamán minden probléma megoldódik, és ön is időben végez a munkájával. Este váratlan vendége érkezhet!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Rák jegyében áll. Sajnos kaotikusnak látszik a nap, de a higgadtságának köszönhetően hamar úrrá lesz a nehézségeken. Fontos viszont, hogy rugalmas maradjon, ha makacsul ragaszkodik az eredeti terveihez, akkor csalódás érheti!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Rák jegyében áll ugyan, de az Uránusz kedvező fényszöget vet az Ikrek jegyére. Ma mindenkivel szót ért, és könnyen ismerkedik. Ha ön egyedülálló, akkor használja ki az alkalmat, ma találkozhat valakivel, aki megdobogtatja a szívét!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Rák jegyében áll. Remekül alakul a napja, szerencsés véletlenek segítik abban, hogy mindent el tudjon intézni. A jogi ügyekkel viszont legyen óvatos, nem alkalmas a mai nap a szerződések megkötésére, főleg, ha ingatlan adásvétellel vannak kapcsolatban.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Rák jegyében áll. Nagy lendülettel veti bele magát a munkába, sajnos azonban viták várhatóak a munkahelyén. Próbáljon egy kicsit tapintatosabban fogalmazni a kényes kérdésekben, mert most könnyen magára haragíthat másokat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Rák jegyében áll, a Nap kedvezőtlen fényszögében. Kizárólag a rutinfeladatokkal foglalkozzon, és ne hagyja, hogy sürgessék, mert most könnyen hibát véthet a munkájában. A párjával tisztázza a félreértéseket!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Rák jegyében áll. Feszült és ingerlékeny lehet. Jó lenne, ha szánna egy kis időt önmagára, sétáljon egy nagyot, vagy menjen el egy uszodába, ha teheti!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Rák jegyében áll. Most igazán békében van a világgal, elégedett és vidám lesz. Teljes nyugalomban telik a nap, jól halad a feladataival, senki nem zavarja a munkában. Estére szervezzen valamilyen romantikus programot a párjával.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Rák jegyében áll. Egy vitás kérdésben bebizonyosodik, hogy önnek van igaza. Arra azért vigyázzon, hogy a győzelmét ne hangsúlyozza túlságosan, különben sértődés lehet a dologból!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Rák jegyében áll. Valamilyen nehézséggel kerülhet szembe, a kihívás vagy belülről jön, vagy valaki más részéről éri önt. Álljon pozitívan a dologhoz, hiszen ez is az ön fejlődését szolgálja.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Rák jegyében áll. A pár hónappal ezelőtt megkezdett dolgai most érnek be, a karrierjében és a magánéletében is. Legyen kitartó, ne adja fel akkor sem, ha váratlan akadályokba ütközik.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Rák jegyében áll. Értékes információk birtokába jut, ezeket a jövőben fel tudja majd használni. Az intuíciója most nagyon erős lesz, hagyja, hogy a belső hang vezérelje a fontos kérdésekben!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: